Aceasta afacere de familie s-a nascut din dorinta de a ne infrumuseta viata, de a imparti cu alte persoane momente unice, de mare fericire. Iubim ceea ce facem si acest lucru este sustinut de multa responsabilitate, originalitate si creativitate.

Stim sa dam culoare, stralucire, spectaculozitate evenimentului pe care doriti sa il organizati, sa aducem bucurie si zambete pe chipurile tuturor – astfel incat sa devina unul dintre cele mai frumoase momente din viata Dvs.

Va oferim tematici variate, conform dorintelor, cerintelor Dvs si care sa insemne decoruri de mare valoare artistica si realizare tehnica impecabila pentru:
– nunti si botezuri;
– petreceri si aniversari;
– lansari de produse, deschideri de magazine, alte evenimente.

qbn

Am obtinut atestatul de membru QBN – Qualatex Balloon Network, eliberat de cea mai mare firma producatoare si decoratoare de baloane    din lume, Qualatex, SUA.

Intentionam sa sustinem examenele necesare obtinerii certificatul de CBA – Certified Balloon Artist, eliberat tot de Qualatex, SUA.

 

 

Facem livrari in Bucuresti si imprejurimi. Pentru comenzi mari, ne deplasam in tara. Pentru comenzi in tara, va rugam sa ne contactati din timp.